Basic-Fit Personal Trainer

Partner van de Basic-Fit

Zoek je een Basic-Fit Personal Trainer? The Iron Church is partner van de Basic-Fit. Dit betekent dat jij je lessen krijgt in jouw vertrouwde sportomgeving.

Onze services

The Iron Church biedt verschillende services aan. Elke service passen we aan op jouw wensen en doelen. Wil je graag 1 op 1 aan de slag met uitgebreide personal trainingssessies? Kies dan voor Personal Training.  Wanneer je voldoende hebt aan korte sessies van 30 minuten kies dan voor de Shorts. Dit is bijvoorbeeld nuttig wanneer je voornamelijk advies wilt over je techniek. Wil je graag zelf aan de slag maar heb je handvatten nodig? Kies dan voor het Iron Church Programma. Samen stellen we een fitnessplan op en tijdens de periodieke check-ups bespreken we jouw progressie. Wil je graag fitness tips vanuit huis? Met Online Coaching ontvang je elke 4 weken een persoonlijk programma op basis van jouw doelen en levensstijl.

 

Personal trainer

Voordelen van een Basic-Fit personal trainer

Trainen met The Iron Church, partner van de Basic-Fit, heeft verschillende voordelen. Zo kan jij sporten in de Basic-Fit gym waar jij je vertrouwd voelt. Ben je nog niet bekend in de sportschool? Dan is het fijn dat jouw Basic-Fit personal trainer je kennis kan laten maken met de gym. Dankzij de uitleg van jouw trainer over de apparatuur of losse gewichten bouw je zelfvertrouwen en voel je je snel vertrouwd. The Iron Church geeft trainingen op 3 verschillende locaties in Tilburg:

Basic-Fit Tilburg Ringbaan-Noord

Basic-Fit Tilburg Reeshof Spaubeekstraat 

Basic-Fit Tilburg Wagnerplein

Alle Basic-Fit locaties hebben de nieuwste apparatuur van Matrix of Technogym. De fitnesstoestellen zijn van hoge kwaliteit. Door het brede aanbod aan fitnessapparatuur kunnen we met de beste toestellen aan de slag om jouw doelen te behalen.


Vraag een gratis intakegesprek aan

Wil je graag eerst even kennismaken met onze Basic-Fit Personal Trainer? Plan dan een vrijblijvend gratis intakegesprek in. We zien je graag op een van onze locaties in Tilburg!

 

Personal Training Packs

Tijdelijk 50% korting in de maanden november & december!

Silver pack
Van €256 Voor €128
per maand
1x training per week
Voedingsadvies
24/7 contact
Na 3 maanden per maand opzegbaar
Besloten social media platform

Coaching op bewegingsleer, voeding en mindset. Alle tools om jou lichamelijk en geestelijk te versterken.

gratis proefles aanvragen
Gold pack
Van €480 Voor €240
per maand
2x training per week
Voedingsadvies
24/7 contact
Na 3 maanden per maand opzegbaar
Besloten social media platform

Het meest gekozen pack. Alles van het vorige pack plus een extra training per week. De extra frequentie zal de progressie zowel mentaal als fysiek versnellen.

gratis proefles aanvragen
platinum pack
Van €684 Voor €342
per maand
3x training per week
Voedingsadvies
24/7 contact
Na 3 maanden per maand opzegbaar
Besloten social media platform

Een extra training in de week garandeert jouw progressie omdat we zoveel tijd met elkaar spenderen.

gratis proefles aanvragen

Allon Melchers

Eigenaar en oprichter van The Iron Church

Mijn naam is Allon, Personal Trainer en Online Coach bij The Iron Church. Ik ben nu 8 jaar actief in de fitness. Van deze 8 jaar begeleid ik al 6 jaar mensen als Personal Trainer. Mijn passie voor fitness is snel gegroeid. Na een tijd hard trainen kwam ik in een Powerlift Team terecht en deed ik mee aan nationale wedstrijden. En met succes! Een aantal jaar later eindigde ik op het Nederlands Kampioenschap op een vierde plek. Dit gaf zo’n kick dat ik heb besloten van de sport ook mijn werk te maken.
Mijn liefde voor fitness is snel ontwikkeld door een moeilijke periode in mijn leven. Door een leverbeschadiging werd ik ziek en ging mijn gewicht sterk omlaag. Op mijn laagste punt woog ik nog 51.2kg. De dag nadat ik in het ziekhuis hoorde dat ik geen druppel meer mocht aanraken, ben ik de sportschool ingedoken. Het diende als een uitlaatklep. Doordat ik tijdelijk niet mocht werken zat ik al snel dagelijks in de sportschool. Nu wil ik graag anderen helpen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen!

personal trainer tilburg

Onze succesverhalen

‘Allon heeft enorm veel kennis en is uitermate opmerkzaam in details van je uitvoering van de oefeningen. Niet alleen voor functionele training, maar ook voor specifieke richtingen binnen Fitness. Doordat hij je tevens goed kan begeleiden met je voeding en de trainingen leuk weet te maken, is deze combinatie een garantie voor progressie en het behalen van je doelen.’

Lieke (Personal Training):
Cut fase: -6kg
Bulk fase: +5kg

‘Heb in het verleden meer ervaringen gehad met PT. En nooit gedacht dat ik het dit keer zo leuk zou gaan vinden en zoveel zou kunnen bereiken. Ik heb enorm veel geleerd van Allon, zowel qua voeding als qua fitness. Ik kan begeleiding via The Iron Church dan ook zeker aanbevelen voor wat je doelen ook mogen zijn. Progressie gegarandeerd!’

Laura (Personal Training):
Cut fase: -4kg

'Ik volg nu 7 weken een online coachingsprogramma bij Allon met als doel sterker worden en wat afvallen. Door tips en verbeterpunten op de filmpjes die ik hem stuur van oefeningen ga ik elke week vooruit. Hij is erg makkelijk in contact en je kan altijd terecht voor vragen, ook als je hem tegenkomt in de sportschool. Voor mij is dit een ideale manier van coaching omdat ik zelf redelijk aan de slag kan in de sportschool maar uiteraard nog lang niet uitgeleerd ben. Ik zou het iedereen aanraden die graag een doel wil behalen maar zelf niet goed weet waar te beginnen.'

Jesse (Online Coaching)
Powerlifting

Basic Fit logo

Basic Fit partner

The Iron Church is partner van de Basic-Fit. Dit heeft zo zijn voordelen voor jou!

CONTACT

Basic-Fit Tilburg,
Ringbaan Noord 97,
5046 AA.

Basic Fit Tilburg Reeshof
Spaubeekstraat 89C,
5035 JV

Basic Fit Tilburg
Wagnerplein 3,
5011 LP

Basic Fit logo